Bygg din egna bar därhemma

Om du har ett stort intresse för dryck så kanske det är dags att bygga en bar därhemma. Ni kanske har pratat om det en längre tid men aldrig kommit till skott. Kanske det är nu som det ska börja byggas.

Det är klart att det finns färdiga barer att köpa men de kanske inte passar in i er miljö därhemma. Då är det bättre att bygga något eget så ni får det exakt som ni vill. Även om ni utsett en plats där baren ska stå så kan det vara bra att bygga baren så den går att ställa på annat ställe också. Den kanske inte behöver bli allt för stor utan det kanske räcker med plats för 4-5 personer samt en bartender. Bygg en ram för hela baren som ni klär med lämpligt material. Bardisken kan vara av klinker eller annat material som passar in i er miljö därhemma.

När ni byggt baren klart med allt vad det innebär med barstolar och bardisk så gäller det att inreda baren på ett smakfullt sätt. Det ska vara praktiskt att kunna plocka fram glas och annat för det som ska drickas. Det går att hitta mycket av det som behövs i baren hos Partyhallen. Istället för hyllplan så kanske ni använder av rack för olika typer av glas. Det finns speciella glasrack för vinglas. Det kanske aldrig gå att göra en bar så komplett som den brukar vara på en krog, men det går ialla falla tt skaffa sig det som man för tillfället har behov av. Det kan fyllas på allt eftersom behovet uppdagas.

About