Bygg egen bar hemma

Har du insett att det är dags att utöka möjligheterna att smidigt och enkelt ta hem gäster. Då kan det vara dags att bygga en egen bar. Men vad ska du tänka på?

En bar kan i princip ha vilken design som helst. Det som styr är hur stor yta du har. Om du vill ha en mindre och enklare bar kan du till och med använda pallar vilket ger ett rustikt intryck. Oavsett modell tänk på att matcha barstolarna så att du får ett snyggt helhetsintryck. Du kan hitta vad som behövs vad gäller material i många inspirerande inredningstidningar.

Något som är viktigt att tänka på är att det kan vara fördelaktigt om barbänken tål vätska. Gör den gärna så stor som möjligt eftersom att den kan användas både som en plats att göra drinkarna på och ett bord

Beroende på modell och hur stor baren är kanske du vill ha ett kylskåp bakom baren. Vill du göra den riktigt avancerad kan du ha en tappkran för kolsyrade drycker. Du behöver dessutom en shaker, hylla för flaskor, olika glas, mätglas, vinöppnare och en hel del annat. Vilka tillbehör du väljer att ha beror helt och hållet på hur välutrustad du vill att din bar ska vara.

About